VT FindHome - шаблон joomla Окна
sl-1_993_300
sl-2_993_300
sl-3_993_300


Beograd je jedan od najstarijih gradova u Evropi i svakako jedan od najboljih gradova za uživanje i provod, naročito tokom mnogobrojnih hepeninga, dočeka, festivala, sajmova i drugih dogadjaja u kojima se može osetiti jedinstveni duh Beograda i svesrdno gostoprimstvo beogradjana.

Ako tražite udoban smeštaj sa pristupačnim cenama, onda ste na pravom nestu.

Zašto biste odabrali baš nas za svoj odmor u Beogradu? Navešćemo vam 4 stvari kojima se ponosimo:

Lokacija:
Smatramo da je lokacija naša najveća prednost. Nalazimo se u samom centru Beograda, te vam taksi i javni prevoz nisu potrebni da biste došli do glavnih turističkih atrakcija. Zahvaljujući svojoj vrhunskoj lokaciji nalazimo se usred beogradskog noćnog života, a sobe su nam zaštićene od ulične buke i pružaju idealne uslove za odmor i relaksaciju.

Javni prevoz:
Naši apartmani se nalaze u samom centru grada te Vam je javni gradski prevoz lako dostupan. Na samo 200m nalazi vam se glavna autobuska i železnička stanica, kao i brod za razgledanje grada na 500m.

Destinacije i atrakcije:
Mnoge znamenitosti glavnog grada mozete videti pri samom izlasku iz apartmana. Hotel Moskva, Terazije, trg Republike, šetalište u Knez-Mihajlovoj, teatri i muzeju, rimska tvrđava, boemska četvrt Skadarlija – sve se nalazi izuzetno blizu.

Provod, kafići i klubovi:
Zasto obično kažemo da smo smeštaj za mlade? Nalazimo se u samom centru grada, pa su barovi, kafići, klubovi i mesta za provod, kao i restorani, praktično na našem pragu, pa mozete da uživate u svom boravku kod nas. Zato smo definitivno jedan od najboljih apartmana za omladinu u Beogradu.

 

SERVIS RACUNARA I OPREME:
KIZOSOFT
PRIMOPREDAJNI OBJEKAT:
HOSTEL CENTAR
GAVRILA PRINCIPA 46, BEOGRAD.
RADNO VREME NON-STOP 365 DANA.

0038161 / 251-9743
0038163 / 875-4983
0038111 / 761-8547

 

Meta tags: hostel beograd, beograd, hostel, hosteli, srbija, beogradski hostel, hosteli beograda, beogradski hosteli, hotel beograd, beogradski hotel, hoteli beograda, beogradski hoteli, hostel u srbiji, hosteli u srbiji, hotel u srbiji, hoteli u srbiji, hostel u beogradu, hosteli u beogradu, hotel u beogradu, hoteli u beogradu, egzit festival, gu?a, guca, beer fest, bir fest, festival piva, ulica gavrila principa, nusiceva ulica, nuši?eva ulica, centar beograda, srbija, cena, cene, rezervisanje, rezervacija, rezervacije, jeftino, centar, kizosoft, laptop, laptop servis, pc, beograd, gavrila principa, primopredaja.

Prijatelji

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Vremenska prognoza

Kursna lista